28 februari 2024

Warcraft 3: Reforged krijg een spoedige release datum

Warcraft 3: Reforged, de re-visit op Reign of Chaos, komt samen met de The Frozen Throne expansion uit op 28 januari 2020. Blizzard heeft aangekondigd dat de game gewoon ‘af’ is en dat de game na een vertraging eindelijk uit mag gaan komen.

Warcraft 3: Reforged komt in 2 edities. De game heeft meer dan zestig missies die compleet opnieuw uitgetekend zijn met nieuwe graphics en gameplay veranderingen die 2020 waardig moeten zijn. Voor 30 Euro kan je de digitale game aanschaffen. Wil jij wat extraatjes erbij? Dan kan je voor een tientje extra, dus voor 40 Euro, de Spoils of War editie kopen. Deze komt met een boel extra’s voor alle andere Blizzard titels, evenals voor Warcraft 3: Reforged.

 • Warcraft 3: Reforged
  • Champion of the Horde Thrall Hero Skin
  • Daughter of the Seas Proudmoore Hero Skin
  • Fallen King Arthas Hero Skin
  • Emerald Nightmare Cenarius Hero Skin
 • World of Warcraft
  • Meat Wagon Mount
 • Overwatch
  • Player Icons: Human, Orc, Undead, Night Elf, and Lich King
  • Animated Sprays: Footman, Grunt, Ghoul, and Archer
 • Diablo III
  • Mal’ganis pet
 • Hearthstone
  • Third War card back
 • Heroes of the Storm
  • Anub’arak Hero
  • Jaina Hero
  • Thrall Hero
  • Tyrande Hero
 • StarCraft II
  • Alliance Console Skin
  • Horde Console Skin
  • Sentinels Console Skin
  • Scourge Console Skin
 • StarCraft: Remastered
  • Spoils of War Console

De originele Warcraft 3 werd goed ontvangen door Blizzard en Warcraft fans en kreeg gemiddeld tussen de 9 en 10 van veel reviewers. Ga jij Warcraft 3: Reforged halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wat vind jij trouwens van de World of Warcraft: Shadowlands aankondiging?

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →