Destiny 2 krijgt 24 Twitch Prime Loot Items

Destiny 2 gaat in de komende 6 maanden 24 Loot Items weggeven aan Twitch Prime leden. Dit hebben zij bekendgemaakt op hun Twitter account. De 24 Loot Items bevatten ook exotic items.

Twitch Prime-leden zullen de komende maanden een aantal cadeautjes ontvangen als ze Destiny 2 spelen. De makers hebben namelijk een deal aangekondigd waarbij in 6 maanden 24 Loot Items weggegeven zullen worden. De Loot Items bestaan uit exotic weapons, weapon ornaments, ships en ghosts. Er kunnen dus een hoop cosmetische items binnen gehaald worden. De actie is wel voornamelijk gericht op de nieuwe spelers van Destiny 2. Als je namelijk een veteraan in het spel bent, is de kans groot dat je alle 24 items al in je bezit hebt.

Bastion Exotic Quest

De Twitch Prime Loot Items zijn niet de enige nieuwe aankondiging in Destiny 2 van de afgelopen week. Er is namelijk ook een nieuwe Exotic Quest beschikbaar geworden, namelijk voor het wapen Bastion. Bastion is het wapen van Saint-14 en is een kinetic Fusion Rifle. De Exotic Perk heet Saint’s Fists. De Perk zorgt ervoor dat het wapen 3 spreads of kinetic slugs schiet wanneer je een schot charged. De meest interessante trait van het wapen is Breakthrough. Deze trait geeft je de mogelijkheid om elemental shields van tegenstanders voorbij te gaan. Om Bastion vrij te spelen moet je 4 stappen ondergaan, die allemaal mogelijk zijn als solo speler. Dit betekent dat iedereen een enigszins makkelijke toegang zal hebben tot het wapen. Voor de volledige lijst van Perks en Traits van het wapen verwijzen we je door naar de Destiny 2 Wikipagina.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation