26 februari 2024

Mario Kart Tour heeft nu wél multiplayer

Wist je nog toen Nintendo het een goed idee vond om een Mario Kart game uit te brengen zonder multiplayer? Hahaha! Ja dat wisten wij ook nog. Gelukkig voor de fans, want het sleutelcomponent voor de Mario Kart games, multiplayer, zit nu ook in Mario Kart Tour!

De smartphone versie van Mario Kart was niet bepaald wat fans verwacht of gehoopt hadden. Je speelt de game uitzonderlijk in portret mode, dus geen landschap mode zoals je zou verwachten. Daarnaast was er geen enkele mogelijkheid om tegen of met vrienden te spelen. Er ontbrak een multiplayer mode en niet alle personages waren aanwezig. De meest gewilde personages zijn zelfs vergrendeld achter een betaalmuur. Balen.
Om het enigszins goed te maken worden games hedendaags on the fly aangevuld met nieuwe content. Zo ook Mario Kart Tour. Je kunt nu wél met vrienden spelen, want er is een multiplayer mode toegevoegd!


Reden voor een feestje? Dat ligt er aan of je de race wint of niet. Toch?
Ga jij het binnenkort opnemen tegen je vrienden, of ga je zelfs deelnemen aan de ranglijsten wereldwijd?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →