19 april 2024

Humble Bundle heeft COVID-19 bundel

Humble Bundle is een service die samenwerkt met verschillende goede doelen. De service heeft een eigen store, maar bied ook bundels van games aan voor lage prijzen. Je kan zelf bepalen hoe veel jij inlegt en een groot deel daarvan gaat naar het goede doel. In het licht van het Coronavirus, heeft de website weer een sterke actie.

Humble Bundle heeft nu namelijk een COVID-19 bundel. Uiteraard is dit met een reden gedaan. Humble gaat de opbrengst namelijk onderverdelen aan verschillende zorginstanties, om te zorgen voor meer mensen, meer hulpmiddelen en meer capaciteiten. Dit is natuurlijk super, de site staat bekend om het brengen van goede deals. Je betaald 28 Euro en krijgt voor meer dan 1000 Euro aan spellen.

”This special one-week bundle features $1,071 worth of games and e-books for just €28. 100% of the proceeds from your bundle purchase go to support organizations responding to COVID-19. For example, delivering protective gear to safeguard healthcare workers and providing medical care to infected patients.”

Humble Bundle Hollow Knight

Welke games krijg je?

Een aantal interessante titels in de Humble Bundle bestaan uit onder andere Undertale, Hollow Knight, Superhot, Killing Floor 2, Darksiders 2, Sniper Elite 3, Tropico 4 en nog veel meer! Zo staan er ook nog veel boeken in om te lezen. Deze boeken gaan van mindfulness trainingen tot aan Music Maker tutorials. Hoe dan ook, een hoop goed spul voor maar 28 Euro. Een goede actie van Humble Bundle als je het mij vraagt!
Wat vind jij ervan dat Humble Bundle deze acties heeft? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →