Background

Roblox lanceert de nieuwe Built It Play It challenge

Roblox

Roblox lanceert Build It Play It. De halfjaarlijkse educatieve uitdaging en hun 5e educatieve initiatief, die de Roblox gemeenschap uitnodigt om deel te nemen aan gratis lessen over game design, 3D-modellering en meer.

Deze bronnen worden allemaal gepubliceerd op de Roblox Developer Hub. Deze werkt nauw samen met docenten om ervoor te zorgen dat ze het STEM-aanbod van Roblox begrijpen. Het programma bevat drie paden die gebruikers kunnen volgen. Beginner, gemiddeld en gevorderd. Hierdoor kunnen gebruikers ervaringsgerichte lessen volgen en ondertussen gratis virtuele items kunnen verdienen.

Roblox Build it Play it

Bovendien kunnen privé servers, voorheen VIP-servers genoemd, nu gratis door ontwikkelaars surveys for Robux gebruikers worden aangeboden om whitelisted en invite only games te creëeren. Hier kunnen gebruikers exclusief met hun vrienden spelen. Ze zijn ideaal voor evenementen zoals verjaardagsfeestjes, klasactiviteiten, en andere sociale bijeenkomsten.

Ten slotte lanceert Roblox een privé “Party Place” op basis van de locatie van de 7e jaarlijkse Bloxy Awards. Na dit jaar een aantal grote wereldwijde evenementen te hebben georganiseerd. Denk aan de Bloxys en de One World: Together At Home concert, kan deze nieuwe feestlocatie bij de lancering plaats bieden aan maximaal 50 mensen. Hierdoor krijgen gebruikers de kans om hun eigen evenementen te organiseren en met vrienden rond te hangen.

Deze nieuwe educatieve en sociale functies maken deel uit van de inzet van het platform om spelers deze zomer leuke manieren te bieden om te spelen en te socializen binnen de gemeenschap terwijl ze leren.

Wil jij ook meedoen met de Build It Play It challenge ga dan naar de website van Roblox.

Voor meer game reviews en nieuws kijk verder op onze website!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation