6 februari 2023

Spider-Man exclusief naar Playstation in Marvel’s Avengers

Spider-Man Avengers

Vorig jaar toonde Square Enix een Marvel’s Avengers game en ondertussen duurt het niet lang meer voor we er mee aan de slag mogen. Tot op heden ontbrak er toch wel een belangrijke speler in de game, namelijk: Spider-Man.

Goed en slecht nieuws want Spider-Man komt er aan in Marvel’s Avengers! De grote maar in dit verhaal is dat hij exclusief verschijnt in de Playstation 4 en Playstation 5 versie. Xbox en PC spelers krijgen de webslinger niet te zien.

It’s never been a better time to be a spider-fan! The team at Crystal Dynamics, along with our partners, are overjoyed that we get to be a part of this hero’s gaming journey. We can’t wait for you to add Spider-Man to your Marvel’s Avengers roster in early 2021, and as we’ve promised before, he will be available at no additional cost to owners of the base game, exclusively on PlayStation.

Het nieuws komt voor velen aan als een verrassing, maar een groot gedeelte van de fans zag het natuurlijk al aankomen. Sony heeft de rechten voor het personage van Peter Parker en benut deze maar al te graag.

Buiten het nieuws dat Spider-Man er inderdaad aan komt is er weinig nieuws bekend over het personage. We weten nog niet hoe hij er uit komt te zien. Begin 2021 wordt hij kosteloos via een update toegevoegd aan de Playstation versie van Marvel’s Avengers. Crystal Dynamiscs werkt hard aan het personage om er voor te zorgen dat hij authentiek  aanvoelt en je naadloos kunt switchen tussen slingeren en combat. De omgeving voor Peter Parker is nieuw in deze game dus hij zal wat nieuwe trucjes achter de hand hebben om zich aan te passen aan de nieuwe speelomgeving.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →