Background

Tweede Ubisoft Forward gepland voor 10 september

Ubisoft Forward september

Ubisoft plaatst volgende week een nieuwe Ubisoft Forward aflevering online. 10 september om 20:00 is het zover. Via social media maakt de Franse game gigant al enkele plannen bekend voor de digitale showcase. Laten we vooral hopen dat het iets interessanter is dan de vorige.

De tweede aflevering van Ubisoft Forward bevat in ieder geval de volgende games:

  • Watch Dogs Legion
  • Hyperscape
  • Rainbow Six Siege
  • Immortals: Fenyx Rising

Die laatste game komt je misschien nog niet erg bekend voor. Dat komt omdat dit de officiële nieuwe naam is voor de game ‘Gods & Monsters’. Vorig jaar toonde Ubisoft de game voor het eerst tijdens E3 2019. Ondertussen is de game enige tijd uitgesteld. Tijdens E3 kreeg de game namelijk een releasedatum: 25 februari 2020. Dat heeft de game kennelijk niet gehaald. Daarnaast heeft de game een gloednieuwe naam, wat kan betekenen dat er een hoop op de schop is gegaan. Volgende week weten we in ieder geval meer.

Watch Dogs Legion verschijnt volgende maand al voor Playstation 4, Xbox One en PC. Later dit jaar verschijnt er ook een next-gen versie. We hebben al redelijk wat gezien over deze game. Gaan we simpelweg meer zien van wat we al weten, of nog iets totaal nieuws?

Het nieuwe seizoen in Rainbow Six Siege gaat binnenkort beginnen. Deze brengt ons de nieuwe Operator ‘Zero’. Dit is de codenaam die Sam Fisher met zich mee krijgt in de nieuwe update van Rainbow Six Siege. Waarschijnlijk wordt deze nog even kort tentoongesteld tijdens de Ubisoft Forward en zien we misschien nog wat toekomst of next-gen plannen voor de tactische multiplayer shooter van Ubisoft.

Hyperscape is de nieuwe Battle Royale van Ubisoft. Deze verscheen onlangs free-to-play op Playstation 4, Xbox One en PC. Krijgen we al een sneak peak voor het tweede seizoen tijdens de stream?

Ubisoft heeft ook nog een aantal verrassingen voor de stream. We zouden nog een weekje moeten wachten om te weten wat deze verrassingen precies zijn. Ga jij kijken?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation