Background

Nieuwe Playstation 5 reclame: Breathtaking Immersion

Feel Force PS5

Sony plaatst een gloednieuwe trailer op hun Youtube kanaal van Playstation en wel eentje over de Playstation 5. De video toont ons eigenlijk niets nieuws, maar hamert nogmaals op alle nieuwe en innovatieve features van de next-gen console.

De Playstation 5 komt er aan en dit is geen geheim. Eind dit jaar verschijnt het apparaat in twee versies. Met en zonder disc-drive. In de nieuwe advertentie op het Youtube kanaal van Playstation worden nogmaals alle nieuwe snufjes in het licht gezet. De adembenemende visuals, supersnelle laadtijden, haptic feedback, adaptive triggers en 3D audio.

Al deze nieuwe features zijn al eerder getoond, maar we kunnen ze helaas pas zelf ervaren als we de console en de DualSense in handen hebben. Om ons toch een gevoel te geven van wat we mogen verwachten delen verschillende ontwikkelaars hun ervaring. Zo voel je aan de controller van welke kant vijanden aan komen in Spider-Man: Miles Morales. Je hebt dus een soort van real life Spidey-sense. In Deathloop worden de triggers letterlijk geblokkeerd als je wapens niet meer kunnen schieten. En zo zijn er nog een aantal andere voorbeelden te vinden op het internet.

Ongeveer twee weken geleden zagen we de eerste advertentie verschijnen waarin dezelfde features werden uitgelicht via een live-action trailer. Wanneer krijgen we nu eindelijk te horen wanneer de console verschijnt? En wat mag het kosten? Ga jij later dit jaar aan de slag met next-gen?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation