Background

Nieuwe Resident Evil VIllage beelden voor 2021

Resident Evil VIllage

De nieuwe Resident Evil ziet er weer spannend uit, van het geluid tot de visuals en mysterieuze personages. Het lijkt een mix van wat we gewend zijn met een aantal twists! Bekijk de nieuwe trailer hier!

De nieuwe Resident Evil VIllage verschijnt in 2021. Een officiële datum is er nog niet, wel zijn er nieuwe in-engine beelden te zien voor de game! Bekijk de trailer sowieso hier beneden! We krijgen een kleine hint naar hoe het verhaal begint en welke personages, monsters en rare gedaanten je tegen zal komen in de game. Het ziet er hoe dan ook spannend uit:

https://www.youtube.com/watch?v=nut7QVg7tTo

Ondanks dat er nog geen datum voor VIllage is, weten we wel dat de game in 2021 op de Playstation 5 uit zal gaan komen. Kijk jij uit naar VIllage? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook! Check ook hier de aankondigingen voor zowel Final Fantasy 16 als de gameplay beelden voor Miles Morales!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation