Background

Eerste Spider-Man Miles Morales gameplay beelden getoond

Spider-Man Miles Morales

Het is zover, Playstation’s grote event is begonnen. De tweede trailer staat in het kader van Spider-Man Miles morales. Sony laat gameplay beelden zien om ons een idee te geven van zowel de overeenkomsten als verschillen tegenover het origineel verhaal.

Miles woont in Harlem, 1 jaar na de events van Spider-Man. We zien eindelijk echte gameplay voor de game, waar de vijanden kleurrijker lijken dan we gewend zijn. Ook lijken ze gecoördineerder en gevaarlijker! Het lijkt erop dat de moves van Miles Morales iets meer breakdance-achtig zijn dan die van Peter Parker, dit past perfect bij zijn personage. Toch zie je dat veel gameplay elementen overeenkomen met de originele game, wat natuurlijk logisch is! Vervolgens zien we een sequence bekend van de trailer! Bekijk de trailer met gameplay beelden hier beneden!

https://www.youtube.com/watch?v=9svigNJ6DxM

Spider-Man Miles Morales verschijnt in de feestdagen van 2020, exclusief voor Playstation 5, kijk jij uit naar de game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook! Check hier de aankondiging van Final Fantasy 16!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation