19 mei 2024

Overcooked! All You Can Eat krijgt Assist modus

Overcooked! All You Can Eat

Overcooked! gaat een Assist modus krijgen. Dit zal de game een stuk vriendelijker maken voor de jongere gamers.

Team17 en Ghost Town Games hebben vandaag aangekondigd dat Overcooked! All You Can Eat zijn chaotische keukens opent voor meer spelers van alle niveaus dan ooit tevoren, en biedt zowel een gloednieuwe assist modus als uitgebreide toegankelijkheidsopties.

De ondersteuningsmodus van Overcooked! All You Can Eat zal een aantal functies bevatten die de ervaring aanpassen. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om niveau tijden te verhogen; scores toegekend voor elke maaltijd verhogen; verleng de recept tijd; en de optie om de vervaldatum van de bestelling uit te schakelen. Bovendien omvatten de toegankelijkheidsopties van het spel de mogelijkheid om een dyslexie vriendelijke tekst te activeren. Of kleurblinde vriendelijke chef-koksindicatoren.

Wat serveert Overcooked! All You Can Eat:

  • Remote cooking: Cross-platform, online multiplayer. Dit betekent dat chefs over de hele wereld met mekaar kunnen koken ongeacht het platform waar ze op spelen. Dit betekent ook korte wachttijden.
  • Een volle mond: Elk beetje content wat is uitgegeven voor Overcooked! en Overcooked! 2 is remastered en beschikbaar in 60 frames per seconde in 4K resolutie.
  • Exclusieve nieuwe keukens en chefs: Met zeven nieuwe levels, drie nieuwe chefs, and extra skins voor alle chefs.
  • Trophies/Achievements: Een geheel nieuwe set aan trophys en achievements voor spelers om te behalen.
  • Iedereen kan koken: Toegankelijkheids opties en een nieuweassist modus openen het spel voor meer spelers dan ooit tevoren.

Volg deze link naar de site van Overcooked!

Of voor meer game reviews en nieuws kijk verder op onze website!