Background

Scarlet Nexus toont opening movie

Scarlet Nexus

Scarlet Nexus verschijnt volgende maand al. Vandaag toont Bandai Namco het intro filmpje waar de game mee opstart. Wat direct opvalt is het hoge anime idee (duh) en de nu al catchy soundtrack.

Scarlet Nexus begint haar franchise met de videogame op Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. De anime die later deze zomer verschijnt wordt ontwikkeld door SUNRISE, een bekende anime-studio.

Ondanks dat de game nog maar enkele weken van ons verwijderd is hebben we er nog niet zo veel van mogen zien. De afgelopen dagen is Bandai Namco echter actiever bezig om deze game onder de aandacht te brengen. Zo krijgen we een tal van korte filmpjes die ons meer laten zien over de wereld van Scarlet Nexus. Kijk bijvoorbeeld onderstaande video die ingaat op de verschillende omgevingen en hoe deze er uit zien in de mysterieuze Brain-Punk toekomst.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation