Background

En ja hoor, alle Activision studios werken nu aan Call of Duty

Call of Duty Vanguard

Activision bevestigd dat op dit moment alle ontwikkelaar onder de Activision paraplu werken aan de Call of Duty franchise. Uiteraard blijft Blizzard voorlopig nog uitgesloten, maar wie weet wat de nabije toekomst brengt.

Onlangs werd Call of Duty Vanguard officieel onthuld via Call of Duty Warzone, de Free-to-Play titel waar alle moderne Call of Duty titels sinds Modern Warfare (2019) aan vast haken. Vanguard wordt ontwikkeld door Sldgehammer Games, maar Treyarch, bekend van de Black Ops titels, ontwikkelt de Zombies mode voor Vanguard. Deze Zombies mode kan gezien worden als een prequel voor de Zombies mode in Black Ops Cold War. Raven is nog altijd in de lead voor de Warzone ontwikkelingen.

Warzone krijgt met de release van CoD: Vanguard een gloednieuwe map die in het teken staat van de tweede wereldoorlog, het thema van Vanguard. Dit zijn dus al drie studio’s die werken aan één grote game. Maar daar blijft het niet bij. De volgende studio’s werken namelijk ook aan Vanguard én Warzone als ondersteuning: Beenox, Demonware, High Moon Studios, Activision Shanghai en Toys For Bob.

Eerder deze maand liet Activision al weten een nieuwe studio te hebben opgericht die werkt aan een mobiele game in de Call of Duty serie. Deze studio wordt ook ondersteund door Beenox en de Shanghai studio.

De vraag blijft nu welke andere titels er nog kunnen komen van de gigantische uitgever. Zien we ooit nog een Crash Bandicoot, Spyro, Tony Hawk, of gloednieuwe IP? Of blijft het voorlopig bij CoD en Warzone?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation