Background

Nieuwe Animal Crossing New Horizons content onderwerg

Animal crossing New Horizons

Er lijkt erop dat er een nieuwe grote Animal Crossing New Horizons update eraan zit te komen. Wat er precies wordt toegevoegd aan het spel moet nog volgen uit een special Animal Crossing direct in oktober.

Wel lijkt het erop dat Brewster zijn weg gaat vinden naar de bovenafdeling van jouw lokale museum. In oude spellen had de rustige, koffie zettende duif een rol als de lokale barista. Zijn eerste entree was in wild world. Hier runde hij de roost waar je als speler voor 200 bells een kop koffie kon halen. Op zaterdagavond was zijn koffiebar het podium voor K.K. slider. In New Leaf kreeg de beste man zijn eigen Café. Deze kon je ergens laten bouwen op je eiland. In het café kon je koffie zetten voor een van je medebewoners. In New Horizons lijkt het erop dat hij weer intrekt bij zijn oude huisgenoot Blathers.

Wat voor rol de de koffie leutende duif krijgt in de toekomst moet nog blijken, samen met verdere informatie over de update die later volgt. Nintendo gaat dit allemaal voorleggen in een speciale Animal Crossing direct ergens in Oktober. De specifieke data voor deze direct word bekend gemaakt via het officiële Animal Crossing New Horizons twitter-account. Stay tuned dus!

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation