25 februari 2024

Kirby and the forgotten land; Release lente 2022

Kirny and the forgoten lands level

Kirby krijgt een nieuw 3D platforming avontuur. Het wordt hiermee de tweede kirby game op switch en de eerste echte 3D kirby.

Je gaat als Kirby op eiland avontuur door een post-apocalyptische wereld. In deze wereld trotseert Kirby verloren steden, woestijnen, sneeuwlandschappen en warme stranden. Als speler lijkt het erop dat je best wat bewegingsvrijheid krijgt in deze omgevingen.

Op het avontuur lijkt het erop dat je de inwoners van de wereld moet bevrijden uit kooien. Dit blijk lastiger als gedacht aangezien je natuurlijk lokale bazen moet trotseren. De een gekker en grootser als de vorige

Kirby lijkt dezelfde krachten te behouden als voorheen. De klassieke movesets blijven ongedeerd in de transitie naar 3D. Zo kan Kirby nog steeds vliegen, krachten overnemen van vijanden en uitspuwen als sterren tegen hun kameraden.

Het spel krijgt een release window in de lente van 2022. Meer informatie zal hoogst waarschijnlijk rond de aanloop volgen.

 

 

 

 

Merlijn van der Veen

Hey, ik ben merlijn! Naast dat ik graag game ben ik ook vaak aan het schrijven. Vandaar dat je mij ook wel eens op de site ziet! Ik ben altijd wel in voor een RPG, race of actie spel. Ik ben vooral een sucker voor goede sci-fi of fantasy. Daarnaast houd ik altijd wel een oogje op de indie scene. Veel variatie dus!

Bekijk alle berichten van Merlijn van der Veen →