Background

Kirby and the forgotten land; Release lente 2022

Kirny and the forgoten lands level

Kirby krijgt een nieuw 3D platforming avontuur. Het wordt hiermee de tweede kirby game op switch en de eerste echte 3D kirby.

Je gaat als Kirby op eiland avontuur door een post-apocalyptische wereld. In deze wereld trotseert Kirby verloren steden, woestijnen, sneeuwlandschappen en warme stranden. Als speler lijkt het erop dat je best wat bewegingsvrijheid krijgt in deze omgevingen.

Op het avontuur lijkt het erop dat je de inwoners van de wereld moet bevrijden uit kooien. Dit blijk lastiger als gedacht aangezien je natuurlijk lokale bazen moet trotseren. De een gekker en grootser als de vorige

Kirby lijkt dezelfde krachten te behouden als voorheen. De klassieke movesets blijven ongedeerd in de transitie naar 3D. Zo kan Kirby nog steeds vliegen, krachten overnemen van vijanden en uitspuwen als sterren tegen hun kameraden.

Het spel krijgt een release window in de lente van 2022. Meer informatie zal hoogst waarschijnlijk rond de aanloop volgen.

 

 

 

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation