Background

Hogwarts Legacy State of Play aanstaande donderdag

Hogwarts Legacy

We hebben al een State of Play achter de rug, de milde aflevering liet ons verlangen naar meer. En meer krijgen we! Aanstaande donderdag keert State of Play terug om 22:00 met een speciale aflevering in het teken van Hogwarts Legacy.

De Hogwarts Legacy aflevering duurt een minuutje of 20. 14 van deze minuten worden gevuld met gameplay met uiteraard beelden van de PlayStation 5 versie. Na afloop van de aflevering is er een nieuwe blogpost te vinden op de PlayStation website die dieper ingaat op enkele dingen die getoond worden in deze 20 minuten.

Hogwarts Legacy is een open-wereld actie RPG die zich afspeelt in de magische wereld van de Wizarding World. Kortom gewoon het hele Harry Potter universum. De game wordt ontwikkeld door Avalanche Software en wordt uitgegeven door Warner Brothers Games. De game draagt het Portkey Games merk. Dit is eigenlijk gewoon de label waar alle spellen onder de Harry Potter franchise onder vallen.

Kijk jij uit naar donderdag? De stream is te bekijken via het Youtube of Twitch kanaal van PlayStation. De stream begint om 22:00. Hier beneden alvast de video waarin het allemaal gaat gebeuren!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation