Background

One Piece: Odyssey aangekondigd

One Piece: Odyssey

Wie van One Piece en van JRPG’s houdt heeft geluk. De nieuwste game gebaseerd op de mega populaire Manga is zojuist aangekondigd!

One Piece bestaat ondertussen al 25 jaar, de wereldwijd bekende manga over Monkey D. Luffy en zijn crew, Leeft al jaren in de harten van fans over de hele wereld. Met al 1044 manga chapters en 1013 anime afleveringen komen we steeds dichterbij Luffy zijn ultimate goal, het worden van de Pirate King. One Piece lijkt niet te stoppen, zo is er een Live Action show in de maak bij Netflix en komt eind dit jaar de animatiefilm One Piece: Red uit. Maar dat is nog niet alles we kunnen dit jaar ook nog een nieuwe game verwachten.

De game wordt beschreven als epische avonturen game binnen de One Piece wereld met JRPG gameplay. De karakters en monsters in de game zijn ontworpen door Mr. Eiichiro Oda de bedenker, schrijver en tekenaar van de manga.

Gebaseerd op art van One Piece bedenker, Mr. Oda
Gebaseerd op art van One Piece bedenker, Mr. Oda

Het lijkt te gaan om een mix tussen 2.5 en 3D gameplay met een free-flow combat systeem zoals Jump Force. Ook kan je quests voltooien en zal je dungeons en puzzels moeten oplossen. De game zou de langste development tijd hebben gekregen van alle One Piece games en het is gebouwd met de Unreal Engine. De studio is verder ook van plan om de game na de release te blijven ondersteunen met nieuwe content. Wat deze content zal inhouden is nog niet bekend.

One Piece: Odyssey wordt ontwikkeld door ILCA Studio’s, de game zal worden uitgeven door Shueisha en Bandai Namco. ILCA is wellicht het meest bekend voor hun werk aan de Pokémon Diamond en Pearl remakes. De game zal uitkomen op de PlayStation 4 en 5, Xbox Series S en X als ook op Steam voor de PC.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation