20 april 2024

Nieuwe One Piece Odyssey trailer getoond

One Piece Odyssey

One Piece krijgt een nieuwe JRPG onder de naam Odyssey. De Straw Hats gaan een volledig origineel avontuur aan, geschreven door een boel verschillende mensen. Tijdens het SUmmer Game Fest werd een nieuwe trailer getoond met daarin gameplay/ cinematic beelden.

One Piece: Odyssey verschijnt dit jaar nog. De game krijgt een Persona achtige combat loop en zal een volledig origineel verhaal vertellen. Er is verder nog geen grote officiële gameplay trailer, wel is er een nieuwe trailer met wat unieke en niet eerder getoonde beelden. Op de officiële site staat nog het volgende:

During their voyage, the Straw Hats, led by Monkey D. Luffy are swallowed by a huge storm at sea. They end up on a mysterious island full of nature amidst the storm and become separated from each other. The crew sets out on a new adventurous journey filled with wonders of a raging nature, powerful enemies, and strange encounters with island locals. Work together with Luffy and his crew to set sail once again!

Alhoewel de trailer niet per sé veel nieuws laat zien, zijn wij in ieder geval benieuwd naar hoe een nieuwe take op One Piece games uit gaat pakken tegenover een Pirate Warriors reeks! Kijk jij uit naar Odyssey? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →