Background

Nieuwe One Piece Odyssey trailer getoond

One Piece Odyssey

One Piece krijgt een nieuwe JRPG onder de naam Odyssey. De Straw Hats gaan een volledig origineel avontuur aan, geschreven door een boel verschillende mensen. Tijdens het SUmmer Game Fest werd een nieuwe trailer getoond met daarin gameplay/ cinematic beelden.

One Piece: Odyssey verschijnt dit jaar nog. De game krijgt een Persona achtige combat loop en zal een volledig origineel verhaal vertellen. Er is verder nog geen grote officiële gameplay trailer, wel is er een nieuwe trailer met wat unieke en niet eerder getoonde beelden. Op de officiële site staat nog het volgende:

During their voyage, the Straw Hats, led by Monkey D. Luffy are swallowed by a huge storm at sea. They end up on a mysterious island full of nature amidst the storm and become separated from each other. The crew sets out on a new adventurous journey filled with wonders of a raging nature, powerful enemies, and strange encounters with island locals. Work together with Luffy and his crew to set sail once again!

https://www.youtube.com/watch?v=Z4hoD_kxbyk

Alhoewel de trailer niet per sé veel nieuws laat zien, zijn wij in ieder geval benieuwd naar hoe een nieuwe take op One Piece games uit gaat pakken tegenover een Pirate Warriors reeks! Kijk jij uit naar Odyssey? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation