Background

Layers of Fears toont eerste gameplay beelden

Layers of Fears

Layers of Fears laat voor het eerst van zichzelf zien tijdens de Summer Game Fest. Het is een vervolg op de eerder verschenen Layers of Fear. Geen Layer of Fear 2 dus, maar Layer of Fears, verschijnt in 2023 voor consoles en PC.

De game wordt ontwikkeld in Unreal Engine 5 en dat is mooi te zien in de getoonde beelden. Bloober Team, de ontwikkelaar achter deze game heeft duidelijk haar best gedaan om deze visuele horror neer te zetten.

Bloober Team kennen we natuurlijk van voorgaande games in deze genre, waaronder Layers of Fear en The Medium. We weten ondertussen ook dat de ontwikkelaar bezig is met Konami en werkt aan een nieuwe Silent Hill game.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation