Background

Bandai toont Sand Land van Dragon Ball ontwikkelaar

Sand Land

De ontwikkelaar van niets minder dan Dragon Ball toont ons Sand Land. Een gloednieuwe Bandai Namco game die zich afspeelt in een soort van woestijn. Helaas krijgen we nog niet veel details tijdens de aankondiging op Summer Game Fest.

Summer Game Fest heeft enorm veel in huis. Veel verrassingen, waaronder een Dragon Ball ogende game van niemand minder dan Akira Toriyama, de maker van Dragon Ball. Waar het spel precies over gaat, of hoe het speelt, is nog niet duidelijk. Stay Tuned! Daar sluit de trailer mee af. Daar moeten we het dan ook mee doen voorlopig. Wel krijgen we alvast een kleine sfeerimpressie in onderstaande trailer:

Zodra de game speelbaar is, doe je dit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en PC. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe game van Bandai en Akira Toriyama?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation