Background

Super Mario Bros. Wonder aangekondigd voor Switch

Super Mario Bros. Wonder

Een gloednieuwe 2D Mario game staat gepland voor release in het najaar van 2023. Ook deze game verschijnt exclusief voor de Nintendo Switch, want Nintendo lijkt nog lang niet klaar te zijn met de hybride console.

Super Mario Bros. Wonder is een gloednieuw 2D Mario avontuur die nieuwe elementen toevoegt aan het wonderlijke paddenstoelen koninkrijk. Zo kun je bijvoorbeeld een wonderbloem aanraken om wonderbaarlijke dingen te laten gebeuren. Buizen kunnen tot leven komen, hordes aan vijanden kunnen plotseling verschijnen en het uiterlijk van personages kan spontaan veranderen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die de gameplay op onverwachte manieren verandert.

Naast Mario zijn de volgende personages ook speelbaar: Luigi, Toad, Peach, Daisy en Yoshi. Niet te vergeten krijgt Mario er een gloednieuwe Power-Up bij. Waar we al konden veranderen in een bij, wasbeer en een kat, kunnen we nu in Olifant-Mario veranderen met de Wonder Power-Up. Welke veranderingen Nintendo nog meer voor ons in Petto heeft blijft nog heel even geheim.

Alle geheimen kunnen we in ieder geval zelf gaan ontrafelen zodra Super Mario Bros. Wonder op 20 oktober 2023 verschijnt voor de Nintendo Switch. Pre-Orders zijn vanaf vandaag al mogelijk via de Nintendo eShop.

Meer Mario nieuws? Check hier de beelden van de onlangs aangekondigde remaster van de Super Mario RPG, en hier de remaster van Luigi’s Mansion 2.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation