Background

Oude Call of Duty titels bruisend met leven op Xbox 360

Terminal Call of Duty Modern Warfare 2

Oude Call of Duty titels bruisen opeens vol leven op Xbox 360. Meer dan honderdduizend mensen maken opnieuw de maps onveilig van Call of Duty titels uit het Xbox 360 tijdperk. Wat is er aan de hand?

Al jarenlang moeten spelers het missen. Het genot van de gouden eeuw van Call of Duty. Modern Warfare 2, Black Ops 2 en World at War. Erg toevallig dat net als Microsoft te horen krijgt dat ze Activision Blizzard voor een leuke som mogen overnemen, werken de servers weer op Xbox 360. De servers van de PlayStation 3 versies zijn nog steeds kapot. Op PC worden de servers nog steeds geteisterd door hackers met alle nare gevolgen van dien.

Het Twitter account van Charlie Intel rapporteert al enkele dagen hoeveel actieve spelers de oude Call of Duty titels dragen op Xbox Live. Tot en met Call of Duty: Modern Warfare 3 konden spelers in het menu zien hoeveel actieve spelers online zijn. Tot voor de servers plotseling werkte waren deze aantallen onder de 100 en was het onmogelijk om een multiplayer match te vinden.

Alle oude titels van Modern Warfare (2007) tot en met Black Ops 2 en verder worden weer volop gespeeld. Sommigen zeggen dat de servers voor Xbox gerepareerd zijn omdat de games binnenkort worden toegevoegd aan Game Pass. Dat is natuurlijk aannemelijk nu Microsoft eindelijk de deal met Activision heeft afgerond.

Heb jij je Intervention al afgestoft?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation