Background

Remnant 2 krijgt performance mode op console

remnant2 gearbox gunfiregames

Remnant 2 zal over een kleine week beschikbaar zijn, toch hebben we al enige informatie over hoe het spel gaat lopen op de consoles. Zo vind de ontwikkelaar het belangrijk dat de speler een vloeiende ervaring heeft.

In een online “Ask me Anything” met één van de ontwikkelaars van Gunfire Games, David Adams, zijn er een aantal informatie punten vrijgekomen over wat console gamers kunnen verwachten van Remnant 2 die op 25 juli 2023 uit gaat komen.

Een verschillend aantal items zijn aan bod gekomen, maar natuurlijk zijn mensen benieuwd naar de prestaties van het spel op Xbox en Playstation. Zo werd er duidelijk dat Remnant 2 een performance mode gaat krijgen; dit houdt in dat de game vloeiendheid prefereet boven kwaliteit. In andere woorden, zal het spel een doel houden om 60 frames per seconden weer te geven.

Ook zijn er andere items besproken zoals Motion Blur (die uitgezet kan worden op console), en natuurlijk post-launch content maar daar is nog niet veel over vrij gekomen.

Remnant: From The Ashes is een actievolle game ontwikkeld door Gunfire Games. Het spel, uitgebracht in 2019, biedt een meeslepende mix van schieten en rollenspelelementen. Spelers verkennen post-apocalyptische werelden, vechten tegen hordes vijanden en bevorderen hun personages met unieke vaardigheden en uitrustingen. De proceduraal gegenereerde omgevingen houden de gameplay fris en uitdagend. Met coöperatieve mogelijkheden biedt Remnant: From The Ashes een boeiende en uitdagende ervaring voor spelers die op zoek zijn naar een verrijkende actie-avontuurbeleving.

Remnant 2 is uiteraard een vervolg op het eerste deel. Het spel werd aangekondigd tijdens The Game Awards 2022 en belooft meer unieke loot om te verzamelen, naast grote uitdagingen voor jou en twee vrienden om te voltooien. Remnant 2 komt uit voor PC, PS5 en Xbox Series X/S op 25 juli.

Kijk jij al uit naar het vervolg van de originele game, laat het ons weten op onze Facebook pagina!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation