Background

Modern Warfare III krijgt gameplay trailer

modern warfare III

Modern Warfare III lanceert in november dit jaar, met 16 multiplayer maps, open wereld zombie modes en de terugkeer van welbekende schurk Makarov. Tijdens de Opening Night Live op Gamescom 2023, krijgen we meer te zien over deze game.

De meningen zijn momenteel nog enorm verdeeld, ook in armen met alle controversie rondom Call of Duty. Maar, toch is er genoeg hype omtrent dit nieuwe Call of Duty avontuur. Modern Warfare III wordt een directe sequel op de vorige. Daarbij gaat Sledgehammer ons introduceren aan een nieuwe manier van verhaal missies. Open Combat Missions worden cinematic missies waar spelers met interactie krijgen met hun verhaal dan ooit ervoor. De speler bepaald hoe hij of zij door de missies speelt. Missies zijn interactiever en vrijer, althans dat laat de nieuwe gameplay zien. We bekijken een nachtmissie, waar we op zoek gaan naar Makarov. Je ziet hier hoe mooi de game eruit ziet, echter ziet het ook grotendeels uit als content die we al kennen.

Tijdens de showcase zie je ook hoe veel meer er gedaan is geworden met het sound design, die in de laatste 2 delen sowieso al enorm sterk was. Welke vernieuwingen we verder kunnen verwachten, zal in de loop der tijd duidelijker worden!

Bekijk de nieuwe gameplay trailer hier beneden, waar de een deel van het verhaal kunnen meekrijgen:

Call of Duty: Modern Warfare III verschijnt op 10 november 2023. Kijk jij er naar uit? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation