Background

Preview: PDP REALMz

PDP REALMz Gaming Collectie

Op gamescom hebben wij een bezoekje gebracht aan controller fabrikant PDP. Dé nieuwe controller lijn REALMz hebben wij even gecheckt!

Het bekende merk voor gaming-accessoires, PDP, kondigt met trots een samenwerking aan met meerdere IP-partners, waaronder Sega of America, Inc., Hasbro® en Nintendo®, voor een reeks unieke accessoires voor de Nintendo Switch™ en Xbox-systemen.

REALMz™ is een nieuwe productlijn waarmee gamers zich kunnen onderdompelen in de werelden van hun favoriete games. Elke controller bevat een doorzichtige behuizing met een iconische karakterfiguur, ook zitten er mooie LED-lichtjes in!

Van de bovenstaande controllers zijn er bedrade varianten maar ook wireless varianten. Ook is er een Xbox uitvoering van de Sonic variant. Echter is Xbox controller alleen bedraad, mogelijk komt er een draadloze variant later in de collectie uit maar nog niets is zeker.

Naast de controllers zal PDP ook een REALMz headset uit gaan brengen, speciaal voor de Nintendo Switch. Momenteel is er maar één design beschikbaar maar er zullen meerdere samenwerkingen gaan volgen in de toekomst om ook de headset lijn uit te breiden.

Dé perfecte combinatie

De REALMz-controller- en headsetlijn vormt de perfecte combinatie van gamen en verzamelen. REALMz is de nieuwste toevoeging aan PDP’s lange geschiedenis van figuurtjes in de gamingwereld, waaronder eerdere samenwerkingen voor het ontwerpen en produceren van Disney Infinity-figuurtjes.

De REALMz-controllers en headsets zijn vanaf vrijdag 25 augustus te bestellen op pdp.com en bij deelnemende retailers online. Ze zullen ook dit najaar verkrijgbaar zijn bij een breed scala aan winkels in de EU.

In het najaar zullen de controllers verkrijgbaar zijn in Nederland bij onder andere Coolblue, Bol.com, Intertoys en Media Markt.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation