Background

Bungie stelt laatste uitbreiding van Destiny 2 toch uit

Destiny 2: The Final Shape door Bungie en Sony

Er ging al veel speculatie rond dat Destiny 2: The Final Shape zou worden uitgesteld. De voornaamste reden is de afgelopen maand wel duidelijk geworden met het massa ontslag dat bij Bungie is gevallen.

Destiny 2 zou in februari zijn laatste hoofdstuk in gaan met de uitbreiding The Final Shape. Het slotstuk van de “Light & Darkness” saga zou een opsomming moeten zijn van de eerste 10 jaar in het Destiny universum. Om de laatste 10 jaar toch goed te willen samenvatten, heeft Bungie meer tijd nodig.

“The Final Shape is the culmination of the first ten years of Destiny storytelling and, for Guardians everywhere, countless hours spent together. We want to honor that journey, so we’re taking the time we need to deliver an even bigger and bolder vision, one that we hope will be remembered and treasured for years to come.”

– Bungie, over The Final Shape DLC.

De verplaatsing van de release datum was echter te verwachten, voornamelijk na het drama rondom de massa ontslag bij Bungie. Volgens het bedrijf zelf willen zij een nog betere ervaring creëeren voor alle spelers.

Nu de uitstel bekend is, weet Bungie dat het een aantal vragen met zich meebrengt omtrent de content in de gedurende maanden. Zo hebben zij wel al een aantal items klaarstaan voor de komende maanden. Het nieuwe seizoen, “Season of the Wish”, zal echter een half jaar duren maar zal bomvol content zitten. Iedere maand zal er wel iets nieuws te doen zijn.

  • Februari: nieuwe weekly progression quest genaamd “Wishes”.
  • Maart: terugkeer van een opgefriste Guardian Games.
  • April: een title update genaamd “Into The Light”, een voorbereiding op The Final Shape.
  • Mei: Player-vs-Player/Crucible update met 3 nieuwe maps en introductie van “PvP Strike Team”.

Momenteel lijkt het erop dat Bungie dus een aantal items voor ons klaar heeft staan. Ga jij doorspelen of wacht je liever tot The Final Shape?

The Final Shape, de laatste uitbreiding voor Destiny 2 zal beschikbaar komen vanaf 4 juni 2024 voor alle platforms.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation