Background

Ontwikkelaar The Day Before, rent er vandoor

The Day Before

Fntastic, de studio achter de langverwachte post-apocalyptische MMO ‘The Day Before’ kondigt haar vertrek aan slechts vier dagen na de release van de game in Early Access. Sinds de release krijgt de titel een Overwhelmingly Negative score op Steam en geven spelers aan bedrogen te zijn.

The Day Before leek tijdens haar Early Access vertoning niets op het geadverteerde product. Spelers zijn boos en teleurgesteld. In plaats van de hele boel aanpassen, repareren en verbeteren, besluit de ontwikkelaar nog geen week na de release van hun live service game om haar deuren te sluiten.

The Day Before werd geadverteerd als dé open-wereld survival PVP en PVE zombie MMO waarbij je je eigen personage kunt maken en aankleden en samen de wereld kunt verkennen. We zien omgevingen die geïnspireerd zijn uit The Last of Us, I am Legend en andere post-apocalyptische games en films. De omgevingen zien er realistisch uit en het oogt als een waar genot om deze omgevingen te verkennen. Een soort van gigantische wereld die lijkt op een crosover tussen The Division en The Last of Us, maar dan in een MMO-setting. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn?

Dat was het dus ook. De game verscheen in Early Access en leek eigenlijk helemaal niks op wat het moest zijn.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation