Background

Baldur’s Gate 3 wint Game of the Year 2023!

Baldur's Gate 3

Vandaag was de Video Game Awards. Een moment waarin wij als fans stil kunnen staan bij een heel jaar aan gaming. Daarbij horen awards, reveals en natuurlijk als klapper de Game of the Year. Dit jaar is de prijs gevallen op Baldur’s Gate 3.

Baldur's Gate 3

Baldur’s Gate 3 is natuurlijk bijna niet meer weg te denken als je terug denkt aan dit game jaar. De game heeft de harten van vele gamers veroverd met een groot aanbod aan content, opties en gameplay. Samen met geweldige voice acting en grafische pracht. Het is dan ook bijna geen verassing te noemen dat deze de Game of the Year awards heeft gewonnen van 2023.

Heb jij deze game al gespeeld? Laat het ons weten in de comments!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation