Background

intheSpotlight Februari: Final Fantasy VII: Rebirth

Welkom bij intheSpotlight! Elke maand wordt er een game in het zonnetje gezet. Deze nieuwe special aan artikelen bereid jouw helemaal voor op een game die deze maand uit komt. Februari staat natuurlijk in het teken van Final Fantasy VII: Rebirth!

Bij intheSpotlight is er de hele maand aandacht voor een opkomende game welk wij denken dat jij meer van wilt lezen. Je kunt een grote opbouw verwachten naar de release van games met nog meer artikelen dan gewoonlijk! Deze maand is de beurt aan Final Fantasy VII: Rebirth.

Final Fantasy VII: Rebirth

Je kunt natuurlijk niet beter deze reeks aftrappen dan met een game waar heel veel gamers op wachten. Final Fantasy VII: Rebirth is het tweede deel in een trilogie en een ‘remake’ van de originele game op de PlayStation 1. Waarom staat ‘remake’ tussen haakjes? Omdat het niet een remake is zoals we deze zijn gewend. In het eerste deel van de trilogie zijn namelijk een aantal elementen anders gegaan dan in het origineel. Niemand weet dus hoe dit verhaal gaat aflopen!

Final Fantasy VII: Rebirth

Wat kan jij verwachten?

In intheSpotlight willen wij meer aandacht vragen voor een game die eraan komt. Vooral dichter bij release wordt er steeds meer bekend over een spel. Denk aan interviews, gameplay en verhaallijnen. Er komt steeds meer naar buiten! We kijken in deze maand terug en kijken naar de toekomst. Alles om jouw zo goed mogelijk te voorzien van informatie voor een nieuwe game.

Dus ga er lekker voor zitten deze maand en lees meer over Cloud, Aerith, Tifa en alle andere karakters in de geweldige wereld van Final Fantasy VII gemaakt door Square Enix. We halen alles uit de kast om voldoening te geven aan deze game en alle andere games die nog behandeld gaan worden in deze special!

Heb jij zin in deze game?  Laat het ons weten op social media of in de comments! 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation