Background

Rise of the Ronin toont nieuwe beelden

Rise of Ronin

Tijdens de State of Play worden veel nieuwe games getoond. Rise of the Ronin heeft ook nieuwe beelden laten zien!

Rise of the Ronin laat nieuwe gameplay zien. In onderstaande video zie jij onder andere de vlieg mogelijkheden in de game, Combat van de enemies en de verschillende stances en zie je zelfs bepaalde bossfights!

In de trailer zie je opvallend grote werelden waar de speler zich nu in kan bewegen. Hier is dus ook een vlieg mogelijkheid aan toegevoegd om zo een nieuwe snellere manier van transport te bieden. Voor de rest kan je veel elementen herkennen die de maker van onder ander Nioh zo populair heeft gemaakt!

De game komt 22 maart uit voor de PlayStation 5. Ga jij hem halen?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation