29 februari 2024

Nieuwe trailer van Judas

Judas Thumb Image

Sinds de onthulling van Judas tijdens The Game Awards van 2022 is het aardig stil rondom de debuutgame van Ghost Story Games. Ken Levine (de bedenker van Bioshock) heeft een nieuw kindje met de naam van Judas, kan het Bioshock evenaren?

Judas een first-person shooter geworteld in een sci-fi-setting, met een verhaal dat kan worden gemanipuleerd terwijl het zich ontvouwt. Het lijkt erop dat de game speelt met de perceptie van tijd in een wereld die constant verandert. Uit de trailer die werd getoond krijgen we een veel beter idee van het onderwerp van de aankomende singleplayer-shooter. In de trailer krijgen we een kijkje in een ietwat griezelige, bizarre wereld die indicatief lijkt te zijn voor alternatieve universums of een multiversum. Er zijn gekke robots, krankzinnige krachten en meer explosies dan we ooit aankunnen. De visuele stijl doet ook direct denken aan Bioshock met speciale krachten die je kan afvuren met je handen en guns. Verder toont de game een hele boel uniek vijanden.

De trailer van Judas

De State of play had meerdere verrassingen waaronder de ultieme samurai game Rise of the Ronin of de insane ingewikkelde Death Stranding 2.

Kijk jij al uit naar Ken Levine zijn nieuwste creatie? Of helemaal niet? Deel je mening met ons op Facebook of in de reacties hieronder. 

Dave Schreurs

Al sinds jonge leeftijd zit ik met een controller aan het scherm gekluisterd, eerst voor een dikke beeldbuis tegenwoordig een OLED, kijkt toch wat fijner. Ik geniet met name van games met een goed verhaal, mijn favorites zijn de Mass Effect Trilogy, al komt God of War 4 aardig in de buurt . Verder een massive fan van Star Wars, Marvel en Harry Potter.

Bekijk alle berichten van Dave Schreurs →