Background

Nieuwe trailer van Judas

Judas Thumb Image

Sinds de onthulling van Judas tijdens The Game Awards van 2022 is het aardig stil rondom de debuutgame van Ghost Story Games. Ken Levine (de bedenker van Bioshock) heeft een nieuw kindje met de naam van Judas, kan het Bioshock evenaren?

Judas een first-person shooter geworteld in een sci-fi-setting, met een verhaal dat kan worden gemanipuleerd terwijl het zich ontvouwt. Het lijkt erop dat de game speelt met de perceptie van tijd in een wereld die constant verandert. Uit de trailer die werd getoond krijgen we een veel beter idee van het onderwerp van de aankomende singleplayer-shooter. In de trailer krijgen we een kijkje in een ietwat griezelige, bizarre wereld die indicatief lijkt te zijn voor alternatieve universums of een multiversum. Er zijn gekke robots, krankzinnige krachten en meer explosies dan we ooit aankunnen. De visuele stijl doet ook direct denken aan Bioshock met speciale krachten die je kan afvuren met je handen en guns. Verder toont de game een hele boel uniek vijanden.

De trailer van Judas

De State of play had meerdere verrassingen waaronder de ultieme samurai game Rise of the Ronin of de insane ingewikkelde Death Stranding 2.

Kijk jij al uit naar Ken Levine zijn nieuwste creatie? Of helemaal niet? Deel je mening met ons op Facebook of in de reacties hieronder. 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation