Background

Xbox Business Update: donderdag om 21:00 over de toekomst van Xbox

Gears of War Xbox Podcast

Microsoft Xbox houdt op 15 februari 21:00 een speciale Xbox Podcast met Phil Spencer, Sarah Bond en Matt Booty waarin ze de toekomst van Xbox voor ons gaan uitstippelen. Geen showcase, geen persconferentie, geen Tweet en geen nieuwsbericht. Rechtstreeks in je oren zonder te veel poespas. Althans, die indruk krijgen we.

De geruchten branden los op het internet over de toekomst van Xbox. De ene partij zegt dat Xbox volledig multiplatform gaat en games als Halo en Gears of War naar de PlayStation komen. Andere geruchten suggereren nog steeds een ‘case by case’ situatie, maar wel met een duidelijke focus om meer titels uit te brengen op concurrerende platformen. De ene zegt dat Starfield naar PlayStation komt, de andere zegt weer van niet. Kortom, we weten het gewoon niet op dit moment. Er zijn te veel geluiden vanuit te veel verschillende hoeken en het lijkt er op dat Microsoft hier nu wel een beetje klaar mee is. Wij ook. Wij, Xbox fans en de hele gaming wereld is toe aan duidelijkheid. Phil Spencer, Sarah Bond en Matt Booty, dé gezichten van Xbox moeten deze duidelijkheid aanstaande donderdag gaan verschaffen.

Waar en wanneer?

Wil je niet wachten tot het ontbijt vrijdagochtend om het nieuws omtrent Xbox te lezen? Dan moet je er donderdagavond om 21:00 klaar gaan zitten voor de officiële Xbox Podcast. Deze kun je beluisteren via het Xbox YouTube kanaal. Maar ook op al je favoriete podcast-plekken, geeft Xbox aan in hun aankondiging.

De Xbox community lijkt gerustgesteld te zijn door de aankondiging. De gaming wereld was heel even bang dat het Xbox nieuws werd verteld door Microsoft’s Satya Nadella.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation