Background

Fans niet blij met de Battlefront Collection

Star Wars Battlefront Collection

Deze week is de Star Wars Battlefront Collection verschenen op PC, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. De game lanceerde met vrij weinig bombarie wat zorgde voor een vrij laag aantal spelers tijdens de lancering. Tegelijkertijd ging de launch gepaard met verschillende problemen, die nog niet zijn opgelost.

Inmiddels heeft Aspyr de problemen geïdentificeerd en werkt aan een oplossing. Tegelijkertijd verzoekt de ontwikkelaar aan de spelers om problemen te blijven melden. Op Social Media lopen de reacties uiteen, maar zijn de meeste mensen niet tevreden met de huidige staat van de game. Zo melden spelers tijdens de avond van de lancering dat er minder dan 10.000 spelers online waren en er maar 3 volle servers waren. We kennen allemaal de frustratie van het vinden van enkel volle, of helemaal lege servers.

Op dit moment bekende problemen hebben vooral te maken met missende of onjuiste textures, grafische problemen en slechte matchmaking en verbinding. Alles wat je niet kunt gebruiken in een online shooter.

Aspyr werkt op dit moment aan een fix om Star Wars Battlefront Collection op kort termijn in een speelbare staat te krijgen. Wij kijken er in ieder geval naar uit, want net als bij ons op de redactie zijn er duizenden fans die snakken naar een potje nostalgie in de cult classic.

Battlefront Collection?

Heb je om de een of andere reden alles rondom deze game gemist? Dan praten we in een vogelvlucht bij. De Star Wars Battlefront Collection neemt je mee terug naar de eerste 2 klassieke Battlefront games met zowel singleplayer als multiplayer tot 64 spelers. Er zijn ook nieuwe bonus maps toegevoegd waaronder Jabba’s Palace, Bespin: Cloud City, Rhen Var: Harbor, Rhen Var: Citadel en Yavin 4: Arena. Check hier beneden de Launch Trailer:

Heb jij de game al gespeeld? Of wacht je tot de grootste problemen zijn verholpen?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation