Background

Vandaag verschijnt er een nieuwe Shadow of the Erdtree trailer

Elden Ring: Shadow of the Erdtree kondigde eerder de release date van 21 juni 2024 aan, samen met een toffe Collector’s Edition en andere leuke nieuwtjes. Ook verscheen er een trailer met gameplay, korte story teases en de welbekende datum. Later vandaag zal er een nieuwe trailer verschijnen, waar richt deze zich op?

De nieuwe Elden Ring: Shadow of the Erdtree trailer zal zich meer gaan richten op de verhaallijn van de DLC en zal daarmee de scope van deze aanvulling nog duidelijker maken. Er zijn veel video’s aan het rondgaan over wat fans denken dat de story gaat zijn, maar vandaag krijgen we hier meer duidelijkheid over. Verwacht de trailer om 17:00 op het officiële YouTube kanaal! Waarschijnlijk zal dit een premiere zijn met live chat, dus kan je lekker zien hoe anderen erover denken. Verder werd eerder al bekendgemaakt dat de scope qua gameplay en bosses enorm groot zal zijn. Het is geen DLC van 4 uurtjes, maar eerder van 40. Dit zorgde er toen al voor dat fans enthousiast werden. Laten we hopen dat de story dieper in zal gaan op het verhaal van Elden Ring, dat geschreven werd met George R.R. Martin (Game of Thrones).

shadow of the erdtree

Check de trailer in ieder geval om 17:00 via (waarschijnlijk) dit kanaal! Laat ons dan ook vooral weten wat jij ervan vind in de reacties of op Facebook.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation