Background

Warzone gaat deze map verwijderen uit Resurgence

Ashika Island voor Warzone door Raven Software

Raven Software heeft besloten om één van de Battle Royale maps die in de mode Resurgence voorkwam eruit te gooien.

In een social media post heeft Raven Software, ontwikkelaar van Call of Duty: Warzone, bekend gemaakt dat Ashika Island nog één week speeltijd krijgt onder de community.

De reden van het (tijdelijk) verwijderen van de map heeft te maken met het feit dat de map niet “thuis voelt” in de playlist. Zelfs gedateerd zou je kunnen zeggen.

“This is part of our continued effort to provide players with a recurring, focused playlist that delivers on the best player experience, the focus will shift towards other map-mode combinations for upcoming playlist updates.”

Raven Software, over verwijdering Ashika Island.

Wat blijft er nog over?

Voor nu wordt Warzone nog gespeeld op een handjevol mappen. De grootste, Urzikstan, blijft uiteraard beschikbaar als normale Battle Royale map.

Resurgence’s map rotatie wordt terug geschroefd van 4 naar 3. Zo blijft Vondel, Rebirth Island en uiteraard Fortune’s Keep speelbaar. Deze zullen ook nog eventjes blijven zitten.

Alhoewel Ashika Island verwijdert zal worden van de map pool, betekent het niet dat dit de laatste keer is dat we de map gaan zien. Raven Software haalt de map tijdelijk uit Warzone en Modern Warfare 3 met een visie en hoop dat deze in de toekomst terug zal komen.

De kans hierop is echter groot, zo zien we momenteel ook Rebirth Island en Fortune’s Keep terug. Deze mappen zijn al bekend sinds het eerste deel van de reboot van Modern Warfare en Warzone.

Nog één week

Nog één week speeltijd dus om van Ashika Island te genieten voordat deze uit de map rotatie wordt gehaald. Specifiek één week is heel gedetailleerd omdat namelijk op 29 mei 2024 het nieuwe seizoen van start gaat.

In seizoen 4 van Warzone gaan we de terugkeer zien van een iconisch geweer, een samenwerking met Gundam en een DNA mysterie. Zien we jouw terug op de front linie?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation