Background

Destiny 2 lanceert The Final Shape met officiële launch trailer

Destiny 2 The Final Shape - DLC Art door Bungie

Destiny 2 gaat na 10 lange jaren een einde maken aan de saga “Light and Darkness” met de uitbreiding The Final Shape. We hebben eventjes moeten wachten nadat de expansion uitgesteld is geworden voor een aantal maanden.

The Final Shape zal het einde zijn van Destiny 2 zoals we hem nu kennen. Met de meest recente trailer van The Final Shape trapt Bungie nu toch echt het einde af.

Zal The Witness een einde maken aan de wereld en het universum zoals voorspeld was terug in Destiny 1 of breken wij de vicieuze cirkel? De nieuwe trailer laat zien in wat voor een dilemma wij terecht gaan komen met vrienden van nieuw én oud.

Zoals je misschien is opgevallen, krijgen we ook te maken met een nieuwe situatie waarin we Commander Zavala misschien zelfs verliezen aan de Darkness. Voor de casual speler misschien een plot twist, maar vanuit de lore bekeken zat dit enigszins eraan te komen. In de uitbreiding The Witch Queen kregen we namelijk al te maken met een “crisis of faith” waarin onze vijanden plotseling ook superkrachten van de guardians in handen kreeg.

Buiten dat heeft Zavala ook zijn rechterhand verloren.. niet letterlijk. Amanda Holliday zijn we namelijk kwijt geraakt een tijdje terug. Dit verlies van Amanda zou Zavala in een downward spiral hebben gebracht, wat potentieel hem kan verleiden tot de donkere kant.

Over The Final Shape

The Final Shape zal het einde brengen aan het huidige Destiny traject qua storyline. De uitbreiding brengt niet alleen een nieuwe additie tot z’n verhaal mee maar introduceert ook weer een nieuwe lading aan features.

Commander Zavala wordt in deze uitbreiding ingesproken door Keith David, nadat de oorspronkelijke acteur (Lance Reddick) helaas is overleden. Ook zien we een make-over van de game zoals we hem nu kennen, met betrekking tot crafting maar ook de nieuwe Darkness ability die we tot onze beschikking hebben.

The Final Shape zal te bespelen zijn vanaf 4 juni op alle platforms waar Destiny 2 ook te spelen valt. Kijk jij uit naar het einde?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation