Background

Nieuwe update Gran Turismo 7 voegt nieuwe auto’s toe

Gran Turismo 7 - Skoda Vision GT door Polyphony Digital

Er komt weer een game update aan voor de sim-cade genaamd Gran Turismo 7 van Polyphony Digital. De update voegt een aantal items toe maar misschien niet wat fans graag zouden zien.

De nieuwe game update voor Gran Turismo 7 gaat op 30 mei 2024 live. De pre-update teaser is gewoonliik weer door Kazunori Yamauchi, de CEO van Polyphony Digital, op Twitter gezet.

Veel racers kijken altijd naar de updates uit die meestal op de laatste donderdag van de maand live gaan. Zo is vandaag ook al de aankondiging in-game gedaan dat de servers “onderhoud” zullen uitvoeren op 30 mei 2024.

De verwachtte update heeft veel mensen op hoog alertheid gezet, voornamelijk omdat het gaat over een nieuwe concept car. Goed nieuws, de concept car (Skoda Vision GT) zal speelbaar zijn in de nieuwe update.. eveneens als 4 extra auto’s die tamelijk onverwachts komen.

Speculaties en verwachtingen

In de teaser zijn de silhouettes te zien van de wagens die naar de volgende update komen. Van de vijf auto’s is er bijna één zeker.

De klassieke Honda NSX zal weer speelbaar zijn, hoogstwaarschijnlijk in z’n legendarische Castrol Mugen livery. Ook zien we nog een legendarische japanner namelijk de Nissan Skyline R31 in de GTS-R specificatie.

Volvo maakt ook een terugkeer in de racing wereld. De silhouette beeld namelijk een auto af dat sprekend lijkt op de Volvo 240. Dit is dan ook de eerste “wagon” variant auto in Gran Turismo 7.

Als laatste sluiten we af met een Honda en het lijkt erop dat het de vijfde generatie Civic EG zal zijn. Beter bekend als een van de beste wagens om mee te beginnen bij de originele Gran Turismo series fans.

Kijk jij al uit naar deze nieuwe additie van auto’s of had je toch liever toevoegingen van locaties gezien? Deel jouw mening!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation