Background

State of Play: Silent Hill 2 krijgt releasedatum en trailer

Silent Hill Remake Thumb

De lang verwachte Silent Hill 2 remake heeft dan eindelijk een releasedate gekregen. En om dit wat meer op te hypen dropt Bloober Team en Sony ook nog een nieuwe trailer voor de langverwachte remake.

van Silent Hill 2 uitgebracht. Deze trailer biedt een verfrissende blik op het iconische spel, dat door velen wordt beschouwd als een meesterwerk in het genre van psychologische survival horror.

Naast de trailer is bevestigd dat de game op 8 oktober 2024 zal uitkomen, exclusief voor de PS5. Fans van de serie hoeven dus niet lang meer te wachten om terug te keren naar de angstaanjagende wereld van Silent Hill.

De trailer geeft spelers een nieuw inzicht in het verhaal van Silent Hill 2. “Na een brief te hebben ontvangen van zijn overleden vrouw, gaat James naar de plek waar ze zoveel herinneringen hebben gedeeld, in de hoop haar nog een keer te zien: Silent Hill,” luidt de beschrijving van de trailer. “Daar, bij het meer, vindt hij een vrouw die griezelig veel op haar lijkt…”

‘Mijn naam… is Maria,’ glimlacht de vrouw. Haar gezicht, haar stem… Ze is precies zoals haar.”

De game belooft een intense ervaring vol psychologische spanning en overlevingshorror te worden, geprezen als de beste in de serie. De remake maakt gebruik van de nieuwste hardware, wat zorgt voor vernieuwde visuals en een meeslepende geluidservaring.

Wie is Bloober Team?

Bloober Team, bekend van hun werk aan andere psychologische horrorgames zoals Layers of Fear en The Medium, heeft de taak op zich genomen om deze klassieker nieuw leven in te blazen. De remake zal niet alleen trouw blijven aan de originele ervaring, maar ook verbeteringen bieden die mogelijk zijn gemaakt door de kracht van de PlayStation 5.

Met verbeterde graphics, vernieuwde gameplay mechanics en een nog meeslepender verhaal, zal Silent Hill 2 zowel veteranen als nieuwkomers een onvergetelijke ervaring bieden. Als we Bloober Team mogen geloven.

Kijk jij ook al zo uit naar de game opnieuw te ervaren, of wordt dit je eerste ervaring met Silent Hill? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation