Background

Donkey Kong Country Returns HD verschijnt begin 2025

Donkey Kong Country Returns HD

Donkey Kong en Diddy Kong komen terug naar de Nintendo Switch in nóg een Country heruitgave. Dit maal de Wii-titel; Donkey Kong Country Returns. De game verschijnt op 16 januari 2025 op de Nintendo Switch.

Oorspronkelijk verscheen deze Donkey Kong Country titel op de Nintendo Wii en daarna ook op de Nintendo 3DS. De HD variant bundelt de krachten van beide versies voor een compleet plaatje, helemaal opgepoetst voor Nintendo’s huidige hybride console.

Donkey Kong Country Returns HD

Een hele mond vol, maar dat mag ook wel. De game kent namelijk 80 verschillende levels. Dit is inclusief de levels die exclusief verschenen in de 3DS versie. Alhoewel het verhaal in deze spellen nooit centraal staat, is er toch altijd een motivatie voor de Kongs om al deze levels af te struinen. Wat zou het deze keer zijn?

Juist. Bananen. De Tiki Tak-stam heeft alle o zo kostbare bananen van Donkey Kong gestolen en de Kongs doen er letterlijk alles aan om deze terug te krijgen. Je speelt Donkey Kong Country Returns HD volledig in je eentje of samen met iemand anders in lokale coöp. De  traditionele gekte van de serie keert terug met razendsnelle mijnkarretjes, rakettonnen en je kunt zelfs op de rug van Rambi vliegen. Als dat geen succes wordt, weet ik het ook niet meer.

Donkey Kong Country Returns HD is vanaf 16 januari 2025 exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation