Background

TEKKEN 8 brengt meester Mishima terug

TEKKEN 8 kondigt Heihachi Mishima aan als DLC-personage 3

Dé King of Iron Fist tournament keert terug. Grootvader, meester en bedenker van de Mishima Style keert terug in TEKKEN, zo is dat bekend gemaakt op EVO 2024.

Natuurlijk hebben we het over een van de meest geliefde karakters uit de game series, Heihachi Mishima. Dit welbekende karakter is de eerst volgende DLC-personage en zal speelbaar zijn in het najaar van 2024. Dit karakter ontbreekte tijdens de launch van de game, ook tijdens onze review, maar gelukkig wordt hij nu wéér speelbaar!

Heihachi Mishima wordt de derde DLC-personage, zo zagen we al eerder Eddy Gordo en Lidia Sobieska een additie worden op het selectiescherm.

DLC voegt meer toe aan TEKKEN 8

Voor de eerste keer in de geschiedenis van TEKKEN brengt een uitbreiding meer met zich mee dan alleen een karakter. Natuurlijk is Heihachi Mishima een key persoon binnen het verhaal van de serie, daarom zal er ook een totaal nieuw hoofstuk worden toegevoegd aan het verhaallijn “The Dark Awakens”.

In tegenstelling tot de DLC-personage, is de uitbreiding van de verhaalmodus volkomen gratis voor alle spelers. Mensen met de season pass krijgen Heihachi natuurlijk ‘gratis’.

World Tour Finals 2024 ook bekend

EVO 2024 zat bordevol spektakel waaronder ook de nieuwe kampioen Arslan Ash. Hij heeft al een aantal kampioenschappen achter elkaar gewonnen en stond ook bekend als een “player-to-watch” dit toernooi.

Na het kronen van deze nieuwe meester werd de locatie van TEKKEN World Tour 2024 Finals bekend gemaakt. Vorig jaar vond de finale van het toernooi plaats in Amsterdam. Dit jaar wordt het gehouden in land van herkomst en zal het te bekoekeloeren zijn in Tokyo. Natuurlijk zal, net zoals op EVO 2024, Katsuhiro Harada ook weer van de partij zijn.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation