Background

Fortnite Battle Pass items komen ook naar de shop

Gwen Fortnite Battle Pass Skin

Het tijdperk van exclusieve Fortnite Battle Pass items is voorbij. Althans, de kans dat Battle Pass items in de toekomst ook verkrijgbaar worden in de in-game shop, is groot. Als je de Battle Pass hebt gemist, moet je er wel eventes op kunnen wachten.

Epic Games heeft onlangs bekend gemaakt dat voor toekomstige Fortnite Battle Pass uitgaves geldt dat de kostuumpjes en andere voorwerpen die je kunt vrijspelen niet meer exclusief zijn voor die Battle Pass. Epic Games laat weten dat voorwerpen uit een bepaalde Battle Pass na afloop ook kunnen worden aangeboden via de in-game winkel. Dat kan wel pas 18 maanden na die betreffende Battle Pass is afgelopen. Een skin die je dus net misloopt, kan anderhalf jaar nadat die Battle Pass is gestopt, in de in-game winkel verschijnen.

Het is hierbij geen garantie dat zoiets gebeurd, maar slechts een kans op. Epic beoordeelt nog steeds zelf welke skins worden aangeboden via de in-game shop, Ze willen hiermee in iedergeval zorgen dat spelers die later instappen of een bepaald seizoen hebben gemist, na afloop ook hun favoriete skins kunnen bemachtigen. Dit geldt ook voor skins uit andere IP’s zoals de vele Marvel skins.

Een skin kan meerdere keren terugkeren naar de in-game winkel en kan iedere keer een andere alt-style bevatten die oorspronkelijk in de Battle Pass heeft gezeten. Daarnaast zal Epic er op letten om op voorhand aan te kondigen als ze weten dat een bepaalde Battle Pass skin niet in de toekomst in de shop verschijnt, voor waarschijnlijk licentiegerelateerde redenen.

Meer weten? Lees hier het hele bericht met een aantal antwoorden op verwachte vragen.

Heb jij wel eens een skin gemist in de Fortnite Battle Pass? Welke wil jij graag kopen in de store?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation