20 april 2024

Kratos uit God of War nu ook in Fortnite

Kratos, de godenslachter is nu een skin in Fortnite en beschikbaar op alle platformen. De brute krachtpatser uit de Playstation 4 game verschijnt direct in een heel ander daglicht.

Waar God of War heel grimmig en duister is, is Fortnite alles behalve dat. Kratos’ zijn toetreden verandert hier niets aan, sterker nog, Kratos doet even blij mee. Het duurde niet lang voordat er verschillende filmpjes op het internet verschenen waarin de Kratos skin tentoon werd gesteld met alle ludieke Fortnite dansjes.

De skin is niet exclusief voor Playstation, maar is speelbaar op alle platformen. Je kunt ook de Guardian Shield Glider, Leviathan Axe Pickaxe en Mimir’s hoofd als rugzak kopen in de item shop. Wél exclusief voor Playstation, en met name, Playstation 5, is dat je de Armored Kratos Style skin vrijspeelt als je een potje Fortnite met de standaard skin speelt.

Kratos

Chapter 2 Seizoen 5 in Fortnite draait helemaal om jagers. Kratos jaagt op goden, dus past goed in het rijtje. Een van de eerste skins die werd vrijgeven was de Mandalorian, bekend van de Disney+ serie. Welke legendarische jager mist er nog in het rijtje?

Eerder verschenen er al gelekte afbeeldingen van de Master Chief uit de Halo franchise. Zien we ook een Nintendo jager? Samus Aran uit Metroid misschien? Samen met een aankondiging voor de Metroid Prime Trilogy op Switch? Waarschijnlijk niet, maar een man mag dromen, toch?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →