Background

Kan jouw PC Black Myth: Wukong aan?

black myth wukong

Black Myth: Wukong verschijnt over precies een week en wij kijken er enorm naar uit. Wil jij de game spelen op je PC? Check dan nu via Steam of jouw PC de game kan runnen!

Black Myth: Wukong wordt een actie RPG met de Chinese mythologie als setting. De game wordt al jaren als een grote hype gezien en komt over precies 7 dagen eindelijk uit. Wij zullen jullie uiteraard voorzien van een toffe review! Maar, wil jij de game op je PC spelen en weten of dat wel kan? Check dan zeker de Steam benchmark tool, waar je precies de performance kan zien die jij gaat hebben wanneer je de game aanschaft. Na het downloaden van de tool kan je de benchmark runnen. Het beste is om tijdens de benchmark niks anders met je PC te doen en onze tip zou zijn om de benchmark een aantal keer te laten runnen. Zo kan je ook de consistentie van de game testen en de load op jouw hardware!

De minimale requirements voor de game zijn in ieder geval een Intel Core i5-8400 of AMD Ryzen 5 1600, in combinatie met minimaal een NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB of een AMD Readon RX 580 8GB. Combineer dit met 16GB aan RAM en je kan de game spelen op 1080p en low settings. Heb je meer dan wat hier staat? Dan kan je natuurlijk ook betere performance verwachten! Twijfel je na de benchmark nog? Dan kan je na de lancering meestal al vrij snel video’s online vinden met betrekking tot de performance.

Black Myth: Wukong kreeg recentelijk nog een laatste trailer die meer gameplay en story liet zien. De game zal toegankelijk worden maar kan zo moeilijk zijn als je zelf wilt. Het ziet er grafisch tot nog toe enorm strak uit en ook de gameplay oogt lekker. Hoe de game uiteindelijk speelt is natuurlijk nog maar de vraag. Check de trailer hier.

Black Myth: Wukong verschijnt op 20 augustus 2024 voor op Microsoft Windows, Xbox Series X/S en Playstation 5. 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation