26 mei 2024

Nieuwe informatie over Pokémon Let's go, Pikachu & Eevee

Er is nieuwe informatie vrijgegeven over de aankomende Pokémon games op de Switch, Let’s go, Pikachu en Let’s Go, Eevee. De informatie werd beschikbaar gesteld op de website van Nintendo. Een aantal van de exclusieve Pokémon van beide games zijn bekendgemaakt en customization voor je trainer en starter Pokémon. Het wordt in de game mogelijk om jezelf en je Pikachu of Eevee te verkleden.

The Pokémon Company International heeft nieuwe informatie vrijgegeven over de aankomende Pokémon games, Pokémon Let’s Go, Pikachu en Let’s Go, Eevee. Het eerste nieuws dat ze naar buiten brachten, gaat over de exclusieve Pokémon, die de twee delen Let’s Go, Pikachu en Let’s Go, Eevee zullen bevatten. Het wordt alleen maar mogelijk om Oddish, Sandshrew, Growlithe te vangen in Let’s Go, Pikachu. En de spelers die Let’s Go, Eevee oppikken, hebben exclusieve toegang tot Bellsprout, Vulpix en Meowth. Het tweede nieuws dat naar buiten is gebracht zijn customization opties in de games. Het wordt mogelijk om je eigen personage en je starter Pokémon te verkleden.

Online functies

Beide delen van de nieuwe Pokémon game zullen exclusieve Pokémon bevatten, maar dit betekent niet dat je in één deel niet je Pokédex kan vullen. De games op de Switch zullen namelijk dezelfde online functies bevatten als de afgelopen 3DS-games. Het wordt dus mogelijk om online met mensen je Pokémon te ruilen, zodat je de Pokémon van het andere deel toch kunt bemachtigen. Daarnaast wordt het ook mogelijk om online Pokémon gevechten te houden. Je hebt dus de optie om te zien of jij daadwerkelijk de Pokémon meester van de wereld bent. Voor de online functies moet je wel in het bezit zijn van een abonnement voor online gamen op de Switch.
Pokémon Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee zullen gereleased worden op de Nintendo Switch op 16 november.