15 april 2024

SOEDESCO maakt line-up voor Gamescom 2018 bekend

Gamescom 2018

De Nederlandse uitgever SOEDESCO heeft veelbelovend nieuws over Gamescom 2018. Het evenement vindt plaats van 21 tot en met 25 augustus in Keulen en SOEDESCO is te vinden in hal 10.1, stand B-62. Er zullen op de stand tien games te spelen zijn, waaronder verschillende nieuwe titels. Daarnaast zal SOEDESCO ook unieke game goodies weggeven op de stand.

Bekijk hieronder de SOEDESCO Gamescom trailer:

Truck Driver

Truck Driver, de eerste trucking game beschikbaar voor PS4, Xbox One en PC, is voor het eerst door het grote publiek te spelen op Gamescom! Bezoekers krijgen de unieke kans om een van de gelukkigen te zijn die Truck Driver al kunnen proberen terwijl de game nog vroeg in het development stadium is.

Omen of Sorrow

De duistere fighting game Omen of Sorrow biedt de perfecte gelegenheid voor een snelle, dodelijke match tegen vrienden. Gamescom bezoekers kunnen de legendarische characters en hun spectaculaire special moves in multiplayer uitproberen op PlayStation 4, voordat de game uit is. Ook kunnen ze op de booth foto’s maken met Cosplayer Shae in de rol van Omen of Sorrow character Zafkiel.

Monstrum

Deze roguelike survival horror game is alleen voor de meest onbevreesde Gamescom bezoekers. Monstrum, die binnenkort uitkomt voor PlayStation 4 en Xbox One, neemt spelers mee op een angstaanjagende ontsnapping uit een verlaten vrachtschip, waar een bloeddorstig wezen op moordtocht is.

Air Missions: HIND

Op Gamescom krijgen bezoekers de kans om zich middenin de actie te storten van helikopter combat flight simulator Air Missions: HIND. Deze game vol adrenaline zal speelbaar zijn op PlayStation 4.

8-Bit Armies

De meest kleurrijke en snelle RTS ooit gemaakt komt naar Gamescom! Bezoekers kunnen snel aan de slag met het verzamelen van resources. Zo ook het opbouwen van een sterke legerbasis en uiteindelijk het vernietigen van de vijand met een episch leger van tanks, grondtroepen en vliegtuigen.

Drie Switch games

Naast de gewaardeerde pixel art indie game Owlboy. Zal SOEDESCO nog twee andere games meenemen voor Nintendo Switch™, die binnenkort bekend worden gemaakt.

Verrassing!

De laatste twee games die speelbaar zullen zijn, worden voorlopig ook nog aan de verbeelding overgelaten. Bezoekers kunnen in ieder geval verwachten dat deze console games snel, kleurrijk en vol actie zullen zijn!