30 mei 2024

Zodiac Interactive onthuld 3 nieuwe titels en line up voor Gamescom

Gamescom 2018

Vandaag onthulde Zodiac Interactive 3 nieuwe games die voor de media het eerst speelbaar zijn op Gamescom 2018.

Buiten deze 3 nieuwe games heeft Zodiac Interactive hun complete line up voor Gamescom 2018 bekend gemaakt. Je kunt Zodiac’s line up gaan bewonderen op de Cosmocover stand D28 in hal 2.2.

De 3 nieuwe game aankondigingen:

Tale of the Ice Staff (Nintendo Switch)

Begin aan een adembenemende magische reis met Yersa en haar metgezel Nick in deze single-player 2D action RPG. Vorm de loop van de boeiende verhaallijn, verken nieuwe landen, ontmoet interessante personages en onthul geheimen over de mysterieuze wereld. Maar wees voorzichtig! Duistere krachten proberen je van de waarheid af te houden. Dit juweeltje van Kurimi Gaming combineert zijn nostalgische gepixelde stijl met de modernste spelmechanismen.

Ancient Abyss (Steam)

Deze donkere en mysterieuze Rogue-Zelda-achtige RPG speelt zich af in meerdere lagen van een willekeurig gegenereerd doolhof, dat uiteindelijk naar de bodem van de afgrond leidt waar geheimen, mysteries en duistere krachten op je wachten.

Bacterium (Steam)

Voer oorlog met onwaarschijnlijke vijanden op microscopisch niveau. Terwijl de natuurlijke omgeving blijft verslechteren, kan moderne technologie de ongebreidelde epidemieën niet bijhouden. Sluit je aan bij de medicinale wapenwedloop door de microscopische Nano Core-robot te besturen om de virussen uit te wissen voordat ze in de greep komen.

Hieronder de andere 2 games die al aangekondigd waren.

Tales of the Neon Sea (Consoles, Steam)
Deze single-player cyberpunk adventure RPG van de Chinese ontwikkelaar Palm Pioneer fascineert met zijn gepixeld stadsbeeld en intrigerende atmosfeer. Stap in een wereld van wantrouwen waar mensen en robots botsen en gangster-katachtigen hun weg banen naar de top van de voedselketen. Scherp verstand en nog scherpere vaardigheden om puzzels op te lossen zijn essentieel om te navigeren in de unieke verhaallijn van het spel.

Big Day (Steam)

Bevredig die hunkering naar de zombie-apocalyps met deze bloedige pixel-art actie-RPG die plaatsvindt te midden van de desolate ruïnes van de aarde als gevolg van een verwoestende zombie-uitbraak. Naast het blootleggen van de waarheid achter de uitbraak en het vinden van je dochter, ontketen je drang naar wraak en vermorzel die zombies.

Wat vind jij van de line up? Ga jij naar Gamescom en bezoek je de Zodiac stand? Laat het ons hieronder in de comments weten.