25 februari 2024

Vanavond start de knock out fase in de Benelux Premier League

De strijd om een ticket naar de summer European Masters toernooi gaat vanavond verder. Tijdens de knock out fase van Benelux Premier League, vechten teams uit voor deze ticket. Vanavond beginnen we met de nummers één uit elke groep die tegen elkaar zullen strijden, Team Echo Zulu tegen Sector One.

De opzet van de Benelux Premier League is best interessant. Ongeacht hoe je het gedaan hebt in de groep, kan je je alsnog plaatsten voor de halve finales. Echter is de route korter op basis waarop je bent geëindigd in de groep. Wanneer een team verliest in de knock out fase, krijg het team nog een herkansing in een trede lager. Echter voor de nummers vier van de groep is verliezen, direct het einde van het toernooi. Hieronder zie je de gehele bracket zoals die ook op de website staat van Benelux Premier League.
BPL-Schedule
De eerste game wordt gelijk een mooie clash. Deze bekende teams van elkaar waren in de groep het sterkste. Team Echo Zulu en Sector One zijn na hun prestatie in de groepsronde favoriet voor de ticket naar de European Masters. Een aantal weken terug werd Team Echo Zulu nog verslagen door Sector One in de strijd om de ESL beker. Nu staat er een ticket op het spel om mee te doen aan European Masters. Wie van deze twee sterke teams zal zich als eerste plaatsen voor de halve finales?
De andere game die vanavond gespeeld gaat worden is tussen de nummers twee van de groep, NHL Unity en New Dynasty. De winnaar hiervan zal daarna strijden tegen de verliezer van de game Team Echo Zulu tegen Sector One. De knock out fase kan je live op Fox Sports zien en op Twitch.tv
Wie is jullie favoriet en zou de Benelux moeten vertegenwoordigen op de European Masters? Laat het ons weten in de reacties.