28 mei 2024

Overwatch gratis te spelen van 23 tot 27 augustus

Het is weer zo ver! Overwatch is aankomend weekend weer gratis te spelen. Dit geldt voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC dus voeg je bij de andere veertig miljoen spelers van over de hele wereld.
Installeer allemaal battlenet en installeer Overwatch voor een weekendje gratis gamen. Overwatch is een team gebaseerde videogame waar je voornamelijk in teams van zes tegen zes speelt. Kies uit de achtentwintig heroes, ook de nieuwe Wrecking Ball hamster Hammond, en kies welke hero het beste bij je past. Ga je voor snelheid en de aanval, speel je liever een tank die zijn team beschermt of ben je een support?
Speel verschillende gamemodes zoals Quick play (push the payload, kind of the hill, etc.), creëer je eigen custom game of speel verschillende tijdelijke gamemodes in de arcade. Speel je verschillende spellen op achttien verschillende mappen en leer nieuwe spelers kennen.
Dus nodig je (online) vrienden uit, mensen van wie je weet dat Overwatch misschien wel een passende game is of smeer iemand een nieuwe hobby aan. De gratis speelperiode begint drieëntwintig augustus acht uur tot zevenentwintig augustus.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →