14 april 2024

Gamescom 2018: Skull & Bones is fun!

Skull & Bones was één van de grote Ubisoft games die dit jaar op Gamescom stonden. De titel brengt naval combat op een originele manier. Wij hebben de game mogen spelen en waren onder de indruk!

Allereerst kregen we een korte uitleg over Skull & Bones. Er waren drie schepen beschikbaar in de demo met ieder een eigen ultimate skill, eigen kanonnen en andere mogelijkheden. Zo was er een schip waarmee je in een ander kon rammen om vervolgens te boarden. Ook was er een meer tank-achtige boot die dan weer in een cirkel om zich heen bommen kon droppen om kleinere boten af te schrikken of te vernietigen. De laatste optie schoot mortars af in een regen van bommen. Hoe groter het schip, hoe langzamer dat je ermee vooruitkwam en zo moet je gebruikmaken van de wind om sneller te kunnen varen. Meteen viel op, dat de game er grafisch vrij goed uitziet, de sfeer klopt ook volledig en de muziek is bijpassend!
https://www.youtube.com/watch?v=hjC8_av7hhU
Ik zelf heb alle schepen geprobeerd zoveel mogelijk te spelen in de dertig minuten speeltijd die iedereen kreeg. Het is lastig om in het begin door te krijgen hoe je gebruik moet maken van de wind om sneller te gaan maar dit had ik al vrij snel onder de knie. Het laten zinken van schepen voelt als een ware overwinning en het is niet makkelijk als een schip ook maar één level hoger is dan dat jij bent. Al met al voelde de game geweldig aan, helaas konden we nog niet veel zien van de open wereld, maar er was genoeg content om nu al te spelen.
Zodra er meer informatie over de game komt, kan je dit bij ons lezen! Heb jij de game gespeeld tijdens Gamescom? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! De game zal in 2019 verschijnen, hopelijk vrij snel! 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →