24 februari 2024

Playerunknown's Battlegrounds 1.0 patch eindelijk op de Xbox One

Al onze Xbox One spelers hebben er echt een tijd op moeten wachten, maar het is zo ver! Playerunknown’s Battlegrounds komt eindelijk met dé grote patch: update 1.0, naar de console.

De console spelers moeten altijd even wachten voor de patches vrijkomen op hun platform. De Xbox One spelers kunnen nu eindelijk hun lol op in de map Sanhok van Playerunknown’s Battlegrounds. Een kleinere map waar het spel sneller op gang komt. Ook het kleine, maar komische extraatje van de map is dat in de lobby iedereen appels krijgt. Om je “gooikunsten te oefenen”, we gebruiken het liever om die irritante mic-spammer te bekogelen (of de speler met de coole outfit waar wij het geld niet voor hebben).
Verder brengt de update de nieuwe auto Rony, een pickup truck die alleen op Sanhok voorkomt. Met ruimte voor vier spelers een ideaal squad karretje. Sanhok biedt de Xbox One spelers nu ook twee nieuwe wapens. De QBZ, een AR met 5.56mm ammunitie en de QBU, een DMR met dezelfde kogels.
playerunknown's battlegrounds
De skins voor wapens is toegevoegd aan de game. De Raider Crates zijn nu beschikbaar voor de spelers in de shop. Equip je wapens met coole skins en wees uniek in de game. Wil je liever een andere skin voor je parachute? Bezoek de store om bijvoorbeeld de Bengal Tiger Skin aan te schaffen voor je parachute.
Tot slot zijn er de nodige updates rondom multiplayer, om deze optimaal te laten werken op de Xbox. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in de performance van Playerunknown’s Battlegrounds, zo ook de nodige bugfixes.
Wil je graag in detail de patchnotes doorlezen, bezoek dan de website van Playerunknown’s Battlegrounds.

 
 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →